Facebooktwittermail

Camins de la Mediterrània – etapa 7

Ja hem arribat a Cadaqués, vila més aviat petita guanyant terreny a la roca de vora el mar, captivadora i encisadora que només té el dret, a veure portà els ous posats a dalt del terrat, per l’home que es mantingué enamorat de la seva terra de nom Port Lligat.
A hores d’ara ja contem amb un tram més de camí; consisteix en un rocam que al llarg d’un parell d’hores, deixant entremig els vents, tot contemplant el port estret, l’altiu casal i els velers a tota vela que agrupats i agermanats, són dòcils de veure a la badia de Jóncols. El temps i el camí ens portarà cap a fer un altre tram; aquest serà per anar a Cala Montjoi (Ciutat de Vacances), a on els que vulgueu manifestà el dret a banyeu-vos, tindreu el temps que cal per estar a dins l’aigua, m’entres els que mirem embovats, ho comprovarem en un refresc a la mà. Des d’aquí fins a l’Almadrava és un passeig al costat del mar.

Itinerari previst:
Cadaqués (10 m), Punta de la Costa, Port Doguer, Punta Plana, En Sortell, Sant Pau Quim, Barraca d’en Baró, Mas d’en Baltre, Plans del Melus, Ofvar d’en Rocafort, Pla la Figura (226 m), Puig d’en Manyane (254 m), Hotel Can Jóncols (15 m), Platja de Jóncols, Puig del Canadell (93 m), Santa Justa, L’Home, L’Estafador, Platja de la Pelosa, Platja d’en Grandalla, Punta de la Ferrera, Els Romaguers, Platja de Montjoi (15 m), Platja dels Calis, El Molló, El Bergantí, Punta del Turment, III Illa de la Rostella, Les Dones, Cap Blanc, Cala Murtra, Platja de Lledró, Els Falcons, Punta Falconera, Punta de port de Reig, i acabament de la nostre marxa a la Punta de l’Almadrava.

Punt de sortida: Cadaqués
Punt d’arribada: Almadrava (Roses)
IBP index: 61
Durada total: 7h 08m
Temps efectiu: 4h 37m
Desnivell: 536m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 226m
Distància: 15,5km
Track gps: Si

 

Camins de la Mediterrània - Etapa 7
Camins de la Mediterrània – Etapa 7

 

Perfil etapa 7
Perfil etapa 7

 


 

Camins de la Mediterrània és una idea de Jaume Busqueta i Núria Arnan, pertanyents a Excursionistes.cat, entitat excursionista de Terrassa

(Visited 1.150 times, 1 visits today)
Facebooktwittermail
Facebooktwitterinstagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *