Bruguers
Facebooktwittermail

Gr-92 Etapa 20

Punt de sortida: Sant Vicenç dels Horts
Punt d’arribada: Bruguers
Durada total: 3 h
Desnivell: 645 m
Alçada mínima: 22 m
Alçada màxima: 275 m
Distància: 16,99 km
Track gps: Si
Waypoints gps: Si

Aquesta etapa ens porta directament al massís del Garraf. La podem començar a l’estació de Rodalies de Sant Vicenç dels Horts, ja que el Gr hi passa just per davant i creua les vies a molt pocs metres de l’estació. Amb aquesta opció ens estalviem de caminar uns dos quilòmetres per dins de la població on la senyalització ha desaparegut en molts punts i és un xic complicat d’orientar-se. Si decidim començar-la a l’inici, intento fer una petita explicació per tal d’ajudar.
Entrem a la població i anem caminant fins a arribar a l’església de Sant Josep, aquí girem a la dreta pel carrer de Mossèn Jacint Verdaguer i el seguim fins a la plaça de la Vila. Continuem pel Carrer Rafel de Casanova on trobem un passadís per sota de la via del tren. No el travessem i continuem pel carrer d’Anselm Clave fins a l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat. A L’esquerra de l’estació veiem un altre pas inferior i aquest cop sí que el travessem. Girem a l’esquerra i caminem al costat de la via. Aviat ja trobem marques del Gr.
Anem seguint els senyals i molt aviat passarem per la urbanització de Sant Roc i poc després per la de Cesalpina. Seguint sempre la senyalització arribem a Sant Climent de Llobregat seguint recte pel carrer que arribem i aviat ja trobem senyals del Gr, si per estrany que sembli, a dins la població hi ha alguns senyals que ens permeten arribar a la plaça de la Vila. Aquí seguim recte uns metres i girem a la dreta seguint els senyals de Cementiri. Passarem per davant del Museu i ja sempre en pujada arribem sense dificultats a Bruguers.

Gr-92 Etapa 20
Gr-92 Etapa 20
(Visited 3.247 times, 1 visits today)
Facebooktwittermail
Facebooktwitterinstagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *