Via Verda del Baix Ebre
Facebooktwittermail

Iniciem la via verda del Baix Ebre a l’antiga estació del Pinell de Brai envoltats de camps, alguns no treballats i d’antigues masies. La zona en general està bastant abandonada.
És important en aquesta ruta portar un bon llum o frontal, ja que passarem per molts túnels, alguns dels quals quedarem totalment a les fosques.
Passarem entre parets molt escarpades i aviat ens trobarem amb el riu Canaleta que ens oferirà espectaculars vistes del seu congost.
Un cop passat el tram més feréstec, ens trobem amb el riu Ebre. Ara la via es converteix en un passeig on podrem gaudir tot passant enmig de camps de tarongers i d’altres fruites.
Arribem a Xerta i toca travessar el poble. En general està ben senyalitzat però caldrà estar atens a no perdre’ns.
Abans d’arribar a Aldover, travessarem un parell de cops de carretera C-12. El primer cop per un pas inferior, però el segon no, així que caldrà extremar les precaucions.
Abans d’arribar a Jesús, tornarem a travessar de nou la C-12 per un pas inferior i seguirem l’agradable camí fins a Roquetes.
Estem ja molt a prop de Tortosa on entrarem passant enmig d’un polígon industrial i finalment travessant el riu Ebre per un espectacular pont de ferro.

Punt de sortida: Pinell de Brai
Punt d’arribada: Tortosa
Distància: 24,2 km
Track gps: Si

Via Verda del Baix Ebre
Via Verda del Baix Ebre

(Visited 1.962 times, 2 visits today)
Facebooktwittermail
Facebooktwitterinstagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *